Български English

НОВО ПРЕЗ 2011

 

 

 

 

 

 

 

Знаят за Вас от Нас!

Новини

 

from 14.06.2011

a

Уважаеми колеги,
Ние от УТФ “Реноме” ООД Ви предлагаме да се включите в кампанията на книжарници „Пингвините“ – „Рециклирай своето лято“.  “Зеленият” проблем е водеща тема, засягаща всички нас. Настъпи времето да се замислим и погрижим за околната среда.
Присъединете се към нашата “зелена” идея.
В учебно – тренировъчния център ще бъде поставен кашон с обозначителния знак на нашата кампания, където ще можете да изхвърляте използваните и вече ненужни хартии. Вярваме, че заедно ще успеем да променим бъдещето.


http://www.pingvinite.bg/?cid=5&NewsId=325

 

на 14 май 2011

Кампания ''Деца помагат на деца"

                   На 14 май , в двора на НФСГ се проведе благотворителна кампания под надслов : "Деца помогат на деца". Участие в спортния полуден  взеха както ученици на гимназията , така и трансплантирани деца за чието участие на 18-тите световни летни игри за трансплантирани в град Гьотенборг , Швеция , бяха събрани средства.

а

 

на 11 май 2011

Ден на отворените врати в НФСГ

               На 28.05.2011г. ще се проведе традиционният Ден на отворените врати в НФСГ.  Посетителите на изложението ще имат възможността се запознаят с дейността на всичките 12 фирми и предлаганите от тях услуги. Събитието е подходящо и за бъдещите ученици на гимназията и ще се проведе в сградата на НФСГ от 9:00ч. до 12:00ч.
              Поканени всички, които изявяват желание да се запознаят с учебно-тренировъчните фирми и обучението в Национална финансово-стопанска гимназия , като ще могат да купуват от продуктите на фирмите с виртуални пари и ще им бъдат издавани фактури и касови бележки.
          На изложението ще присъстват не само участниците във фирмите, но и останалите ученици на гимназията, както и ръководството. На този ден в двора на училището ще се проведе и спортен празник, на който учениците ще премерят своите сили в различни спортни дисциплини.
           Очакваме Ви !

     Пресслужба Реноме

 

на 9 май 2011

ДЕН НА ЕВРОПА

             По случай деня на Европа ще се проведе публична дискусия на тема „Заплашени ли са европейските ценности от икономическата и финансова криза“ . Събитието ще се проведе в Информационния център на МО на ул. „ Раковски „ 106 от 10:00 до 12:00 часа на 9 май ( понеделник ) 2011г. Дискусията ще се проведе под патронажа на Н. Пр. Юдит Ланг , представител на унгарското председателство на Европейския съюз, Н. Пр. Таря Лайтайнен, посланик на Финландия, председателят на парламентарната комисия по външна отбрана Доброслав Димитров, Августина Цветкова, заместник министър н отбраната и д-р Андрей Ковачев, член на ЕП и председател на Съюза на европейските федералисти в България. На организираното от Европейското движение, Съюзът на европейските федералисти и Информационният център на МО, основни теми ще бъдат: Валидни ли са идеалите на бащите основатели и основните европейски ценности, Бъдещето на икономически ценности, Как да укрепим моралния авторитет и политическата тежест на ЕС в глобален мащаб.
       Участниците ще получат поздравителен адрес от премиера Бойко Борисов. Ще бъде обявена и номинацията в традиционния конкурс за „Европейски принос на годината“.

 

Пресслужба Реноме

 

 

на 13 април 2011

ТФ ФЕСТ 2011

 На 14 и 15 април 2011
В МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР – ПЛОВДИВ
     

НФСГ ще бъде представена на панаира от УТФ"Фиеста" и УТФ "Дионисий". Пожелаваме им успех в конкурсната програма.

на 10 април 2011

На 11,12 и 13 Април БНТ1 програма "Моето училище" отрази специалностите и дейностите в НФСГ.

В час ли си: Моето училище - 11 април 2011

В час ли си: Моето училище - 12 април 2011

 

В час ли си: Моето училище - 13 април 2011

 

 

a

на 26 февруари 2011

На 03.03 ще се проведе ежегодишния фашинг на НФСГ.

Начало : 16.00 h

N.B. : Не си забравяйте костюмите и доброто насторение.

 

 

a

на 02 февруари 2011

На 02.02 се проведе международен панаир на УТФ в Целе в Словения.

 

a

а

а

 

 

на 01 февруари 2010

Произведено в Розовата долина

Изложение под наслов „Произведено в Розовата долина" срещна реалния бизнес на Карлово с виртуалните предприятия на Националната финансово-стопанска гимназия. Събитието се проведе в зала № 6 на Националният дворец на културата в столицата на 04 – 05.02.2011г. с активното участие на възпитаниците на гимназията и медийно партньорство. Генерален спонсор на събитието бе „Токуда Банк“.
То беше открито с пъстра церемония, на която кукери от Баня известиха  началото. По-късно японци, които от десет години живеят в Каравелово пяха български и японски песни пред гостите. Сред тях бе министърът по управлението на еврофондовете Томислав Дончев, близо 30 представители на дипломатически мисии - посланици и търговски представители, бизнесмени от Президентски клуб – България. 
 Учениците проучваха повече от месец фирмите в Карлово и според собственото им участие в учебно-тренировъчните фирми в гимназията установиха контакти с  реални партньори от Карлово. Те  взеха  дейно участие като водещи на събитието,  манекени на „Скандалс“ , аранжори и  обслужваха компетентно  отделните щандове.

а

а

а

 

a

на 1 декември 2010

АНТИСПИН кампания 2010

                                         
Description: C:\Documents and Settings\11В1\My Documents\Anelia Dimova\pomagala\imagesCAPA2HO4.jpg     Във връзка с отбелязване на 1 декември – Световен ден за борба със СПИН,  под  патронажа на 12 г клас в НФСГ се проведе антиспин кампания. Целта е да се популяризира безрисковото сексуално поведение, употребата на презерватив, както и толерантно отношение към хората, живеещи с ХИВ/СПИН.
     Тази година мотото на кампанията е „Презерватирай се !” , което напомня, че презервативът е най- сигурният начин да се предпазите от  СПИН.                                                                                                                                
Над 33 милиона са заразените с вируса, затова :

                                                                                                                                   Пресслужба Реноме

 

 

на 10 ноември 2010

 

УТФ „Реноме” ООД и УТФ „Експо” ООД от 11в  Ви канят на  коктейлно парти за представяне на дейността си пред Вас.

Дресс- кодът на нашето парти е: Informal .


Очакваме Ви на 17.11.2010г в УТЦ на НФСГ от 12:30h

 

a

на 5 ноември 2010

Renome започна своята дейност.